Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Amazez

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend.

Amazez is Chevron Amethist, een combinatie van amethist en hoogenergetisch kwarts, zg. Azezthuliet, een Nieuwetijdskristal die pas sinds enkele jaren wordt gevonden.

Deze chevron amethist is alleen te onderscheiden door zijn hoge vibratie.

Amazez kristallen bevatten de hoogste vibratie van de violette straal en violette vlam van alle amethist soorten. De azez engelen hadden al voorspeld dat er azezthulieten op alle continenenten zouden worden gevonden waardoor het ascensie proces van onze aarde wordt versneld.

Wat kan het voor ons betekenen:

Amazez stimuleert en breng licht in alle chakra's en energie lichamen. Het zuivert het hele lichaam en vult het met liefde. Zorgt voor verbinding met boven en beneden. 

Dit kristal is geprogrammeerd om spiritueel licht in de aarde te gronden, iets wat alle azezthulieten doen.

Fantastisch kristal voor healers omdat het lichaam krachtig wordt gereinigd en zwakke plekken in balans worden gebracht.. ook maakt het grijze gebieden in de aura weer helder en doet het je oorspronkelijke blauwdruk ontwaken waardoor je heelheid op alle niveau's kunt bereiken.

Healers kunnen ook alle vormen van negativiteit verwijderen, zoals negatieve aanhechtingen, entiteiten, zowel bewust als onbewuste programmeringen meegenomen uit vorige levens en negatieve ervaringen uit dit leven.

Bij je gedragen zorgt het voor een zuivere en gezonde staat want hij reinigt je aura en je omgeving.

Deze lichtbrenger is trillingsverhogend en houdt het donker op afstand

Lisanne zegt over deze steen dat ze zeer geschikt zijn voor gehandicapte mensen en mensen die moeite hebben op aarde te zijn, deze zielen komen vaak van heel ver en hebben moeite zich aan te passen aan het aardse leven of zijn daardoor in een lichaam gekomen wat niet goed funtioneert

Groot groepje Amazez Punten. 

Geslepen

767 gr.

12 cm