Andara

 Andara is net zoals obsidiaan een vulkanisch glas en het is moeilijk te zien of de steen echt of namaak is. Echte Andara wordt in een lab gemaakt door vulkanisch as te verhitten. (google Lady Nelly, californie) Zo wordt er ook veel gewoon glas verkocht onder de naam Andara terwijl dit niet gemaakt is van vulkanisch as... Het is een erg kostbare steen, dus om na te maken erg lucratief. 
Maar wie de bijzondere energie kan voelen, twijfelt niet. De blokken gekleurd glas bij het tuincentrum heeft deze energie duidelijk niet.
Deze bijzondere stenen waren bekend bij de indianen en andere hogere beschavingen,  zoals o.a. Atlantis, Lemurie, de Maya's en het oude Egypte. Zeer zelden wordt er wel Andara in de natuur gevonden, door de natuur in moeder aarde verhit maar meestal gebeurt dit door mensenhanden. uit de as. 

Het is verbonden met de heilige geometrie en de kubus van Metatron. De energie lijkt op die van diamant, alleen subtieler, vrouwelijker.
Verhoogt je trillingsniveau, waardoor je bij universele kennis komt en dat je meer in contact met je hogere zelf komt.
Chakra's worden schoongemaakt en gebalanceerd.
De steen is krachtig ontgiftend en beschermend en ontdoet je van iedere vorm van negativiteit.
Net als iedere andere obsidiaan doorbreekt het oude patronen en angsten. Alles wat niet in balans is komt aan het licht en zal er een transformatie plaatsvinden waarin je in liefde kunt leven met begeleiding van de Engelen en totaal verbonden met jezelf.
Je zult spiritueel thuiskomen.
De andara obsidianen, ook wel eenatomige andara genoemd bestaan uit vulkanisch glas met de hoogste vibratie van alles wat ooit op aarde gevonden is omdat ze 'Prima Matra' bevatten in een combinatie van vaak wel 70 Mineralen.
Wetenschappelijke info:
Deze monatomic elements bestaan uit.Goud, Zilver, Iridium, Rhodium, Chroom, Platina en vele andere elementen. Monatomic metaal elementen hebben een enkel atoom en gedragen zich anders dan normale metalen. Voorbeeld: Monatomic goud bestaat uit fijn wit poeder dat bijna niks weegt terwijl goud zwaar is. De frequentie van monatic goud is veel hoger. Als.dit materiaal wordt verhit,  bij zeer hoge temperaturen transformeert het in een glas-achtig materiaal. Wetenschappelijk technieken hebben aangetoond dat deze monatomic super conductoren zijn met een Nul- magnetisch veld en bezitten zowel een Noord als zuid magnetische pool. Dit is zero- point energie. Er is aangetoond dat deze elementen vanuit hun fysieke vorm kunnen 'shiften' naar andere dimensies.
Mij is gevraagd waarom ik stenen verkoop die in een Lab zijn gemaakt. Omdat dit nep zou zijn, en ik ervoor sta dat alle stenen die ik verkoop echt zijn. Dat was even een dillemma, nu zeg ik er wel bij dat 99% van de echte Andara wel in een lab is gemaakt, wat ik voorheen ook niet wist. Maar ik heb ondervonden dat veel mensen er erg veel baat bij hebben en ze graag kopen voor hun energie. En het nep glas zal ik niet aanbieden als echte Andara. De stenen die ik verkoop zijn allemaal gecontroleerd op hun energie.


Het is een echt bewustszijnskristal die hier op de aarde wordt gevonden om te helpen bij de overgang naar de  Nieuwe Tijd.

Binnenkort weer aangevuld. Snel nodig, vraag ernaar.

 

Donkerpaarse ruwe Andara. 

 

Hanger Blauw en paars Andara ruw. 

2,5 a 3 cm

Hanger Andara blauw

1,5 en 2 cm

Andara ruw Blauw

Uitverkocht

Ruwe stukjesAndata

Lichtgroen is links

Dennegroen is rechts

Beide 4 gr. 

Uitverkocht

Grote hanger ruwe Andara, blauw of Paars

3.m

Met plakkapje. 

Uitverkocht

Andara bruin 2,5 cm

€ 5,00 € 3,50
Uitverkocht

Andara bruin 2,5 cm

€ 5,00 € 3,50

Andara bruin

Wel doorzichtig maar erg do ker, slecht te laten zien.

Links 5 hr

Rechts 6 gr

Uitverkocht

Andara donkerpaarse 25 gr. Ruw

€ 5,00
Uitverkocht

Andara donkerpaars 

Kleine 5 gr. Uitverkocht. 

Dik blok 3,5 cm. 25 gr.