Auraliet

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Auraliet 23 is een combinatiesteen van verschillende mineralen, hij moet minstends 17 van onderstaande 23 mineralen bevatten, mag het auraliet genoemd worden.

titanietcacoxenietlepidocrosietajoiethematietmagnetietpyrietgoethietpyrolusietgoudzilverplatinanikkelkoperijzerlimonietsfalerietcovellietchalcopyrietgialiet, epidootborniet en ruti

Deze combinatie heeft net als bij super seven bijvoorbeeld een bijzondere synergetische werking.

Auraliet 23 is een krachtige genezer die op alle chakra's en lagen van de aura inwerkt. De steen kan een krachtige energiestroom opwekken, die heel diep kan inwerken maar het geeft over het algemeen niet meer energie dan je aan kunt. De energie wordt door de steen naar de juiste plaats geleid en werkt tegelijkertijd met verschillende frequenties op verschillende niveaus in. De steen werkt dus zowel op het lichaam, de geest als op de ziel in en kan een positieve werking hebben op alles van lichamelijke klachten tot aan karmische problemen uit vorige levens. Auraliet 23 maakt je hoofd vrij en geeft een diep gevoel van rust en welzijn en brengt je terug naar je nulpunt. Van hieruit maakt het een connectie met hogere energieën en een universeel bewustzijn en kun je bijvoorbeeld contact krijgen met spirituele gidsen of begeleiders.

 

Uitverkocht

2 stukjes ruwe auraliet. Samen. 3 en 4cm

Ruw cluster Auraliet.

Met kristallen. 

181 gr.

6 cm

Zelfstaand cluster Auraliet. Hoog.

Met kristallen aan beide uiteinden. 

359 gr. 

Mooi dikke kristalpunt Auraliet.

390 gr.

9 cm

Uitverkocht

Mooi donker puntje Auraliet 23 kristalpunt

35 gr.

5 gr.