Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Auraliet

Algemene beschrijving met mogelijke werking.  Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Auraliet 23 is een combinatiesteen van verschillende mineralen, hij moet minstends 17 van onderstaande 23 mineralen bevatten, mag het auraliet genoemd worden.

titanietcacoxenietlepidocrosietajoiethematietmagnetietpyrietgoethietpyrolusietgoudzilverplatinanikkelkoperijzerlimonietsfalerietcovellietchalcopyrietgialiet, epidootborniet en rutiel.

Deze combinatie heeft net als bij super seven bijvoorbeeld een bijzondere synergetische werking.

Auraliet 23 is een krachtige genezer die op alle chakra's en lagen van de aura inwerkt. De steen kan een krachtige energiestroom opwekken, die heel diep kan inwerken maar het geeft over het algemeen niet meer energie dan je aan kunt. De energie wordt door de steen naar de juiste plaats geleid en werkt tegelijkertijd met verschillende frequenties op verschillende niveaus in. De steen werkt dus zowel op het lichaam, de geest als op de ziel in en kan een positieve werking hebben op alles van lichamelijke klachten tot aan karmische problemen uit vorige levens. Auraliet 23 maakt je hoofd vrij en geeft een diep gevoel van rust en welzijn en brengt je terug naar je nulpunt. Van hieruit maakt het een connectie met hogere energieën en een universeel bewustzijn en kun je bijvoorbeeld contact krijgen met spirituele gidsen of begeleiders.

 

Erg mooi mixkleur Auraliet.

Trommelsteen

3,5 tot 4 cm

Uitverkocht

Doorboorde hanger Auraliet 23

€ 12,00

Geboorde steen Auraliet 23

De steen is ca.2 cm

Incl.leren veter

klein ruw cluster Auralyit uit India.

133 gr.

6 cm

donkerpaars ruw cluster Auraliet uit India.

274 gr

9 cm

mooi zelfstaand cluster Auraliet uit India

414 gr.

8 cm

zelstaand ruw cluster Auraliet uit India

481 gr

8 cm

Roodpuntig ruw cluster Auraliet uit India.

540 gr.

11 cm