Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Azumar

 Algemene beschrijving, mogelijke werking. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Azumar is een recente vondst in Arizona. Het is een combinatie van kwarts en kaoliniet en draagt ook sporen van andere mineralen, bijvoorbeeld stibniet.
De naam is een trade mark van Robert Simmons en verwijst naar het azuurblauw en de zee, oceaan.
 

Werking Azumar

Liefde – emotie – bewustzijn – aanpassing (go with the flow)

Robert Simmons omschrijft de steen als volgt: ‘Het is alsof een geliefd iemand na een lange afwezigheid bij je terugkomt’. Het lijkt alsof de energie van de steen als een stroom water bij je binnenkomt en alles op zijn weg met vreugde vervult en iedere cel in je lichaam jonger maakt.

Azumar richt zich vooral op de heling van je emotionele lichaam. Zij helpt je bij het loslaten van ‘negatieve’ gevoelens: boosheid, angst, afgunst, en zet je aan om die te vervangen door sereniteit, enthousiasme en vertrouwen.

Het is een ‘Nieuwe Tijd’-steen: zij leert ons op een zachtere en vriendelijke manier met elkaar om te gaan, en maakt het ons gemakkelijker om ons aan te passen aan de veranderingen die we nu meemaken.

Azumar is een steun bij je persoonlijke bewustzijnsgroei. Zij vergroot je inzicht in jezelf, en met haar hulp kan je ook duidelijk verwoorden wat er in je omgaat, wat je diepste gevoelens zijn.

Door haar aanwezigheid kan je telepatische gevoeligheid toenemen en eventueel helderziendheid activeren. Aangezien de steen een sterke connectie met het element Water heeft, is ook een empathische verbinding mogelijk met alles wat in water leeft, zeker met de wereld van dolfijnen.

Fysiek: slapeloosheid en nachtmerries, zenuwstelsel, bloedcirculatie.

Uitverkocht

Mooie schijf Azumar, zeepsteen. 

Ruim 5cm