Lithium kwarts

Lithiumkwarts bevordert innerlijke vrede, harmonie en ontspanning doordat het positieve energie laat stromen en helpt om spanningen, stress, zorgen en angsten los te laten. Ook als de bron van de emotionele problemen in een vorig leven ligt. Daarnaast werkt de steen reinigend voor zowel lichaam, geest als ziel. Het is een goede steen om bij te dragen tijdens een meditatie.

Lithiumkwarts bevordert harmonieuze relaties met zowel vrienden, familie als geliefden. De steen is bijzonder geschikt om te gebruiken als ondersteuning bij de overgang van leven naar dood bij bijvoorbeeld terminale patiënten. Lithiumkwarts helpt de situatie te accepteren, biedt troost en helpt eventuele angst en zorgen te verminderen bij zowel de patiënt als zijn of haar omgeving.

Lithiumkwarts kan mensen met verschillende psychische aandoeningen zoals verschillende vormen van depressie en angststoornissen ondersteunen en helpen hun klachten te verminderen.

Fysiek helpt de steen bij stressgerelateerde klachten en bij slaapproblemen. Tenslotte kunnen ook bloemen en planten baat hebben bij een stukje lithiumkwarts in hun aarde of het bewateren met een lithiumelixer.

Dit is een voorbeeld artikel. Het kan niet gebruikt of gekocht worden. Dubbelklik om je eigen artikel toe te voegen.

Uitverkocht

Prachtige gelijkmatig cluster lithium kwarts.

Bergkristal met lithium.

9 cm

242 gr.

Uitverkocht

Cluster ruwe lithiumkwarts 

10 cm breed

Mooie ruwe punt Kaarskwarts madagaskar met lithium.

Dus ook Lithiumkwarts. 

Kijk voor beschrijving Kaarskwarts bij Kaarskwarts. 

9 cm.lang en 5 cm.dik

225 gr.

Mooie ruwe punt Kaarskwarts met lithiumkwarts.

8 cm lang en 4,5 cm.breed

174 gr