Andara kristallen

 Andara is net zoals obsidiaan een vulkanisch glas en het is moeilijk te zien of de steen echt of namaak is. Het is een erg kostbaar, dus om na te maken erg lucratief. (Hierbij kreeg ik een certificaat van echtheid.)
Maar wie de bijzondere energie kan voelen, twijfelt niet.
Deze bijzondere kristallen waren bekend bij de indianen en andere hogere beschavingen,  zoals o.a. Atlantis, Lemurie, de Maya's en het oude Egypte.
Ze worden nu weer gevonden omdat hun energie nodig is voor de verandering waar de aarde en de mensheid doorheen gaat.
Dit is een echt ascensie kristal, éen van de hoogste trillingen die ooit in een kristal zijn gevonden.
Het is verbonden met de heilige geometrie en de kubus van Metatron. De energie lijkt op die van diamant, alleen subtieler, vrouwelijker.
Verhoogt je trillingsniveau, waardoor je bij universele kennis komt en dat je meer in contact met je hogere zelf komt.
Chakra's worden schoongemaakt en gebalanceerd.
Het kristal.is krachtig ontgiftend en beschermend en ontdoet je van iedere vorm van negativiteit.
Net als iedere andere obsidiaan doorbreekt het oude patronen en angsten. Alles wat niet in balans is komt aan het licht en zal er een transformatie plaatsvinden waarin je in liefde kunt leven met begeleiding van de Engelen en totaal verbonden met jezelf.
Je zult spiritueel thuiskomen.
De andara obsidianen, ook wel eenatomige andara genoemd bestaan uit vulkanisch glas met de hoogste vibratie van alles wat ooit op aarde gevonden is omdat ze 'Prima Matra' bevatten in een combinatie van vaak wel 70 Mineralen.
Wetenschappelijke info:
Deze monatomic elements bestaan uit.Goud, Zilver, Iridium, Rhodium, Chroom, Platina en vele andere elementen. Monatomic metaal elementen hebben een enkel atoom en gedragen zich anders dan normale metalen. Voorbeeld: Monatomic goud bestaat uit fijn wit poeder dat bijna niks weegt terwijl goud zwaar is. De frequentie van monatic goud is veel hoger. Als.dit materiaal wordt verhit,  bij zeer hoge temperaturen transformeert het in een glas-achtig materiaal. Wetenschappelijk technieken hebben aangetoond dat deze monatomic super conductoren zijn met een Nul- magnetisch veld en bezitten zowel een Noord als zuid magnetische pool. Dit is zero- point energie. Er is aangetoond dat deze elementen vanuit hun fysieke vorm kunnen 'shiften' naar andere dimensies.

Kortom,, een echt bewustszijnskristal die hier op de aarde wordt gevonden om te helpen bij de overgang naar de  Nieuwe Tijd.