Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Scepterkwarts

Scepterkwarts is een nieuwtijdskristal en werkt stimulerend, motiverend en spoort aan tot actie. Helpt je het heft in eigen handen nemen en positieve veranderingen te bewerkstelligen. Het is een goede steen voor mensen die het gevoel hebben vast te zitten of geblokkeerd te zijn.

Het stimuleert om opgekropte negatieve emoties zoals angst en boosheid los te laten zodat er plaats komt voor groei en vooruitgang.

Scepterkwarts helpt ook om emoties op een gezonde manier te uiten zodat je niet opnieuw vast komt te zitten. De creatieve energie van scepterkwarts stimuleert het bedenken en uitvoeren van nieuwe ideeën en plannen. Het geeft je net dat zetje en het vertrouwen in jezelf om lang gekoesterde dromen waar te maken en je eigen potentie te realiseren.

Scepterkwarts is een goed hulpmiddel bij healing sessies. Het stuurt sterk geconcentreerde energie via de punt naar een chakra of plek waar zuivering nodig is of waar blokkades doorbroken moeten worden. Lichamelijk heeft scepterkwarts een positieve invloed op de hormoonbalans en seksuele problemen.