Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Agaat

 Algemene beschrijving:

Aarding, bescherming en stabilisatie.

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

Rode agaat werkt aardend en beschermend en vitaliserend, geeft energie, stimuleert seksuele activiteit en helpt van verslavingen af te komen.
Fysiek een gunstige werking op maag, zenuwstelsel, hormoonstelsel, bloedsomloop en ogen.

Dendriet agaat heeft kleine fossiele plantjes in zich en schijnt vaak wat rozig uit.

Boomagaat werkt sterk aardend en kalmerend.

De steen geeft een veilig en beschermd gevoel. Het geeft kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en maakt standvastig. De steen is erg geschikt om te gebruiken voor planten en bomen omdat haar energie heel voedend is.

Fysiek heeft het een positieve werking op bacteriële infecties en versterkt het immuunsysteem.

Mosagaat werkt aardend en stabiliserend.

De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus. Mosagaat is dus heel geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van herstel na ziekte, om tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust of om weer tot jezelf te komen.

De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg.

De steen helpt angsten, stress en zorgen loslaten en helpt je ontspannen. Het versterkt je verbinding met de natuur en de aarde.

Fysiek heeft mosagaat een positieve werking op de weerstand en het immuunsysteem, hart en bloedvaten, de longen, griep en verkoudheid, hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Het dragen van de steen tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus.

Mooie schijf Dendriet Agaat.

Niet behandeld.

4 a 4,5 cm

Prachtig hangertje Dendriet Agaat.

Met zilver band en oogje

2,3 cm is het hangertje, zonder oogje gemeten. 

Mooie doorboorde hanger mix Crazy Lace, Boomagaat. 

3 cm

Incl.leren veter 

Mooie grote schijf Dendriet Agaat.

5,5 cm

Kiezen

Mooie hanger Mosagaat.

Zilver 925

Links is 2,5 cm, druppel

Rechts is 3 cm, ovaal en gefaceteerd. 

Beide gemeten zonder oogjes.

Mooie dikke handsteen Bloem Agaat.

5 cm

Links 60 gr.

Rexhts 65 gr.

Mooie dikke schijf Flower Agaat.

5,5 a 6 cm

Uitverkocht

Grote handsteen Bloem Agaat.

Flower Achat.

6 cm

Dikke ovale schijf Flower Agaat

Met half ruwe gedeeltes.

6,5 a 7 cm

Leuke hartjes flower Agaat.

4 cm

Kiezen

Mooie thunderegg agaat uit USA 

9 cm

Prachtige Agaat draak met kwartsgeode.

! Beschadiging: Rechterpuntje achter is er weer aangelijmd door groothandel, was er af gebroken.! Daardoor lager geprijsd.

Foto's in zon en schaduw.

442 gr.

12 cm

Prachtige Draak Agaat met kwartsgeode.

Beschadiging!!: Linkerpunt achter gelijmd door groothandel, was eraf gebroken..!! Prijs is verlaagd.

632 gr.

13 cm