Morganiet

Info, beschrijving

Morganiet is een kristal van deze tijd om je hart te openen.

De bijzonder krachtige en liefdevolle energie van dit kristal is sterk verbonden met de Elohimengelen, maar ook met het regenbooglicht.

Morganiet brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol.

Morganiet draagt een transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, waardoor dit kristal healing door je hele wezen brengt, tot in de aarde.

Het helpt je om direct alles los te laten in vrede en acceptatie. Dit gebeurt onder leiding van het licht van de vele Engelen die met dit kristal verbonden zijn.

Omdat de Morganiet liefde aantrekt en liefde binnen een relatie handhaaft is het zeer geschikt voor hen die zich afgewezen en onbemind voelen. Als je morganiet op het hartchakra legt, kan er een diepgaande genezing ontstaan waardoor je kwetsende ervaringen uit het verleden kunt loslaten.

Dit kristal is verbonden met de roze straal, de helende vrouwlijke energie die weer verbonden is met Quan Yin, Isis en Maria. De energie van Quan Yin vult ons met universele liefde, genezing en geduld en maakt ons bewust van de zinloosheid van materialisme en het belang van onze spiritualiteit. Morganiet stimuleert een eenvoudige, kinderlijke kijk op de wereld.