Lepidoliet

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend.

De steen stimuleert onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei.

Lepidoliet stimuleert ook rationeel en analytisch denken, concentratie, objectiviteit en helpt hiermee om beslissingen te nemen.

De steen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen doorbreken. Het gaat negativisme, depressie, stress, afhankelijkheid, dwanggedachten en wanhoop tegen en helpt bij mensen met anorexia, bipolaire stoornissen en verslavingen.

Het helpt je eigen grenzen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en beschermt tegen elektromagnetische straling (computers, mobiele telefoons, etc.). De steen helpt bij astraal reizen en contact maken met vorige levens.

Fysiek helpt lepidoliet bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer. De steen werkt ontgiftend en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Flinterdun Raam lepidoliet. 

Wordt verzonden tussen kartonnetjes

11 gr.

8 cm

Uitverkocht

Ruwe Lepidoliet 5 cm 41 gr.

€ 5,50
Uitverkocht

Ruwe lepidoliet 

Uitverkocht

Ruwe lepidoliet 6 cm 73 gr.

€ 6,50
Uitverkocht

Mooi stukje ruwe lepidoliet 

6 cm

73 gr.

Uitverkocht

Raam Lepidoliet 8 cm

€ 8,00
Uitverkocht

Plaat lepidoliet met mica.

Raam Lepidoliet genoemd door het doorkijkraam.

Hoger energetisch dan 'gewoon' lepidoliet. Het raam.kan je een doorkijk verschaffen naar andere dimensies of werelden of tijden.

8 cm breed