Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Lepidoliet

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend.

De steen stimuleert onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei.

Lepidoliet stimuleert ook rationeel en analytisch denken, concentratie, objectiviteit en helpt hiermee om beslissingen te nemen.

De steen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen doorbreken. Het gaat negativisme, depressie, stress, afhankelijkheid, dwanggedachten en wanhoop tegen en helpt bij mensen met anorexia, bipolaire stoornissen en verslavingen.

Het helpt je eigen grenzen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en beschermt tegen elektromagnetische straling (computers, mobiele telefoons, etc.). De steen helpt bij astraal reizen en contact maken met vorige levens.

Fysiek helpt lepidoliet bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer. De steen werkt ontgiftend en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Aparte kleur Lepidolith trommelsteen. 

Uit Zuid Afrika.

3 cm

Je krijgt soortgelijke, zelfde maat en kwaliteit

Uitverkocht

Doorboorde hanger Lepidoliet.

3 cm

Incl leren veter 

Uitverkocht

Raam lepidoliet 8 cm 11 gr

€ 6,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Raam lepidoliet 8 cm 11 gr

€ 6,50

Flinterdun Raam lepidoliet. 

Wordt verzonden tussen kartonnetjes

11 gr.

8 cm

Uitverkocht

Ruwe lepidoliet 6 cm 73 gr.

€ 6,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Ruwe lepidoliet 6 cm 73 gr.

€ 6,50

Mooi stukje ruwe lepidoliet 

6 cm

73 gr.