Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Maria Magdalena kristallen

Mogelijke werking, Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Lemurische maria magdalena kristallen 

Deze kristallen, die wat hematiet in zich hebben zijn verbonden met de roze/oranje straal. Deze straal is verbonden met de lijn van de Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin.

Maria Magdalena Lemurians verbinden je weer met de Goddelijke vrouwelijke energie. Deze Lemurians dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met de kennis die ze dragen over healing en genezing wordt je onderwezen door de lemurianen.

Deze kristallen onderhouden een diepe en innige relatie met zowel de buitenaardse ruimte als de innerlijke diepte van de aarde. Voor ons dienen ze als schakel tussen beide werelden. Tijdens meditatie helpen ze bij de eenwording met het zelf en daarnaast maken ze ook een subtielere communicatie met het Kristallijnen Koninkrijk mogelijk.

Maria Magdalen kristallen verbinden alle mensen op aarde, vooral vrouwen zijn hier gevoelig voor. Zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte.

Maria magdalena Trommelstein 3,5 a 4 cm

€ 4,50

Maria magdalena Trommelstein 3,5 a 4 cm

€ 4,50

Mooie trommelsteen Maria magdalena. 

3,5 a 4 cm

Je krijgt een zelfde kwaliteit. Deze zijn verkocht.

Diese sind verkauft, ein ahnliche

Uitverkocht

Clustertje ruwe Maria magdalena 52 gr. 5 cm

€ 4,00

Deels helder clustertje Maria magdalena. Madagaskar.

Roze en geel. Ook golden healer erin.

52 gr.

5 cm

Hele mooie heldere sprankelende ruwe dubbeleinder Maria magdalena met Isis tafel, puntvlak en andere kant met vele mooie gestapelde driehoekjes.

124 gr.

10 cm

Prachtig groot zelfstaand cluster Maria magdalena,  bergkristal met hematiet uit madagaskar.

Erg mooi punten en deels helder.

6 kilo

20 x 30 cm

2 puntjes/ clustertjes waarvan 1 heel mooi helder.

Samen 69 gr.

Allebei 5,5 cm