Maria Magdalena kristallen

Lemurische maria magdalena kristallen 

Deze kristallen, die wat hematiet in zich hebben zijn verbonden met de roze/oranje straal. Deze straal is verbonden met de lijn van de Godinnen zoals Maria, Isis en Quan Yin.

Maria Magdalena Lemurians verbinden je weer met de Goddelijke vrouwelijke energie. Deze Lemurians dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met de kennis die ze dragen over healing en genezing wordt je onderwezen door de lemurianen.

Deze kristallen onderhouden een diepe en innige relatie met zowel de buitenaardse ruimte als de innerlijke diepte van de aarde. Voor ons dienen ze als schakel tussen beide werelden. Tijdens meditatie helpen ze bij de eenwording met het zelf en daarnaast maken ze ook een subtielere communicatie met het Kristallijnen Koninkrijk mogelijk.

Maria Magdalen kristallen verbinden alle mensen op aarde, vooral vrouwen zijn hier gevoelig voor. Zo dragen we gezamenlijk de Nieuwe Kosmos en geven de Nieuwe Aarde gestalte.

Mooi klein Cluster Maria magdalena kristallen met 2 venstertjes

6,cm

65 gr

Prachtig helder cluster Maria magdalena naaldkwarts. Lange slanke punten. 

10 cm

223 gr. 

Cluster Maria magdalena kristallen  

Met naaldkwarts  deels helder. 

996 gr. .

14 cm

 

Mooie helder cluster Maria magdalena kristallen  met naaldkwarts  

676 gr.

16 x 7 cm

Uitverkocht

Grote doorboorde Maria magdalena steen. 

Incl. Leren veter

3,5@4 cm

Prachtig roze cluster Maria magdalena kristallen.

Meerdere dubbeleinder kristallen. 

Mooi helder. 

108 gr.

10 cm

Trommelsteen Maria magdalena

3 en 3,5 cm