Obsidiaan

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door zelfinzicht en het opruimen van bagage uit het verleden.
Brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen ( of ziekte)  en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.
De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen.
Vermindert angst, blokkades en beperkende gedrags en denkpatronen. Kan erg confronterend zijn.
Neemt negativiteit uit de omgeving van, ook straling en wateraders.
Fysiek pijnstillend, krampopheffend, stimuleert spijvertering, ontgift en verbeterd de doorbloeding.
Werkt daardoor ook verwarmend bij koude handen en voeten.

Apachetranen is een mildere vorm van zwart obsidiaan. De steen beschermt het aura en neemt negatieve energie in zich op (regelmatig reinigen dus!). Het helpt bij angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen. De steen verbetert de opname van vitamine C en werkt goed bij spierkrampen.

Lamellen Obsidiaan is vulkanisch glas, dat zo snel is afgekoeld dat het niet heeft kunnen kristalliseren. De energie van Moeder Aarde die gevangen is in deze steen laat je innerlijke vuur weer branden. Deze steen zonder grenzen of beperkingen stimuleert verlamde emoties en maakt blokkades zachtjes los. Deze Obsidiaan werkt dus i.p.v. sommige andere Obsidianen op een hele zachte manier, dit zie je ook in zijn uiterlijk terug. De steen ondersteunt healing, beschermd de aura, ook tegen straling. Door zijn transparantie helpt de steen je te focussen op de essentie van het leven. Midnight Lace Obsidiaan of lamel Obsidiaan leert je in het Nu te zijn en verbindt je met je innerlijke wijsheid. Hij helpt je met de stroom van het leven mee te gaan, hij werkt op alle lagen, zowel je rationele, emotionele als spirituele kanten. Hij brengt je op een hoger niveau en stelt je in staat om de aardse en paranormale invloeden beter in balans te brengen. Lamel Obsidiaan biedt genezing van de ziel en geeft kracht in tijden van nood. De steen bevordert groei op alle niveaus. Ontgiftende en ontkrampende steen die pijn verlicht en ledematen verwarmd.

Mooi schijfje Snowflake obsidian

2 5 cm

Een soortgelijke als deze

Handsteen trommelsteen Regenboog Obsidiaan.

Mooie kleurweergave, in het echt mooier.

Ca.3 cm

Mooie hanger Regenboog Obsidiaan met veel kleurweergave.

3 cm

Incl. Leren veter.

Mooie armband Gold Obsidiaan op sterk elastiek.

8 mm zijn de bolletjes.

Mooie hanger Lamel Obsidiaan.

3 cm

Incl.leren veter.

Hanger, kraal Zwarte Obsidiaan aan verstelbaar koord.

Steen is ca. 1,2 cm met kleine erboven.

Mooie gladde perfecte harten Regenboog Obsidiaan. 

5,5 cm

Heel mooi oplichtende brok ruwe Regenboog Obsidiaan. 

7cm

207 gr.

Voor bruine muur is buiten, andere zijn binnen met lamplicht.

Uitverkocht

Mooie platte handsteen mahonie obsidiaan 

4 cm