Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Topaas

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier ontwikkeling (geestelijk en spiritueel) en zelfverwezenlijking stimuleert. De steen helpt je je eigen weg te vinden en te volgen te vertrouwen op je eigen innerlijke bron aan kennis en wijsheid. Het helpt je doelen stellen en om die doelen te bereiken. De steen bevordert empathie, openheid, eerlijkheid, waarheid, vreugde en voorspoed. Het brengt de energiebanen (meridianen) in balans en stimuleert artistieke creativiteit. Fysiek brengt de steen de spijsvertering en stofwisseling in evenwicht en versterkt de zenuwen. Het stimuleert verbrandingsprocessen en smaak maar heeft ook een positieve invloed op anorexia.

Topaas is meestal strogeel/goud, soms met rode gloed. Maar is er ook in helder en blauw, de blauwe topaas is verhit en daardoor blauw geworden. Doet niks af aan de werking, behalve dat het werkt op  keelchakra i.p.v. zonnevlechtchakra

Kristal helder Goud Topaas.

Met eindpunt, sommige 2 vlakke eindpuntjes.

1 a 1,5 cm

Hangertje kleine kristallen Goud Topaas met zilverkleurig oogje.

Links 12 mm

Midden 13 mm

Rechts 18 mm