Granaat

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Granaat of grossulaar  komt voor in de kleuren rood, oranje, bruin, groen (tsavoriet) of zwart, Almandien is roodbruin tot zwart en hessoniet is oranje bruin.

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

Almandien maakt daadkrachtig en vergroot het doorzettingsvermogen. Het bevordert wondgenezing en de ijzeropname in de darmen.

Tsavoriet is de smaragdgroene versie en is vrij zeldzaam.

Hessoniet vergroot zelfrespect, bevordert geestelijke groei en vermindert schuldgevoel. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op het hormoonsysteem en impotentie- en vruchtbaarheidsproblemen.

Ruwe Granaatkristal in schist.

106 gr. 

Mooi granaat kristal in schist. 

8 cm is het hele stukje

133 gr. 

Uitverkocht

Mooie groene granaat hangers in sterling zilver cap. 

3,5 a 4 cm

Uitverkocht

Mooie donkerrode hanger granaat in zilver.

Links of rechts

Erg mooi groot kristal Granaat op moedersteen Schist.

101 gr. 6 cm

Uitverkocht

Roodbruine natuurlijke granaten.

Per stuk ongeveer 9 gram

Per stuk 2,50