Granaat

Info, Beschrijving

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Granaat of grossulaar  komt voor in de kleuren rood, oranje, bruin, groen (tsavoriet) of zwart, Almandien is roodbruin tot zwart en hessoniet is oranje bruin.

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

Almandien maakt daadkrachtig en vergroot het doorzettingsvermogen. Het bevordert wondgenezing en de ijzeropname in de darmen.

Tsavoriet is de smaragdgroene versie en is vrij zeldzaam.

Hessoniet vergroot zelfrespect, bevordert geestelijke groei en vermindert schuldgevoel. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op het hormoonsysteem en impotentie- en vruchtbaarheidsproblemen.

Armband Granaatjes, mooi afgerond.

Op meervoudig elastiek.

Armband Granat

Bracelet Granate

Mooie doorboorde hanger Granaat.

Gebohrte Granat. Incl.lederband

3 cm

Incl. Leren veter

Granate

Zilver Ring Granaat met blaadje.

All sizes

Adjustable

Silver, Silber, zilver 925