Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Granaat

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Granaat of grossulaar  komt voor in de kleuren rood, oranje, bruin, groen (tsavoriet) of zwart, Almandien is roodbruin tot zwart en hessoniet is oranje bruin.

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

Almandien maakt daadkrachtig en vergroot het doorzettingsvermogen. Het bevordert wondgenezing en de ijzeropname in de darmen.

Tsavoriet is de smaragdgroene versie en is vrij zeldzaam.

Hessoniet vergroot zelfrespect, bevordert geestelijke groei en vermindert schuldgevoel. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op het hormoonsysteem en impotentie- en vruchtbaarheidsproblemen.

Mooie zeer fijne ring met 2 druppelvormige granaatjes.

Maat 58, maat 8,5

Geslepen hanger rode Granat.

Met zilver cap en oogje

2,5 cm

De rechter heeft lichte beschadiging op zijkant.

mooie hanger groene Granast

2 5 a 3 cm