Merliniet

Info, beschrijving

Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Merliniet heeft een sterke connectie met spiritualiteit en magie.

Het helpt contact maken met andere werelden en dimensies, met (nieuwe) gidsen en met mensen die overleden zijn. Het is hierdoor een bijzondere geschikte steen voor sjamanisme, mediumschap, divinatie (bijvoorbeeld tarot en numerologie), Lichtwerk, healings en andere spirituele activiteiten.

Omdat het een sterke connectie heeft met de elementen en de kracht heeft om deze te verenigen, is merliniet ook een goed hulpmiddel bij Wicca en bij het werken met het Medicijnwiel.

Naast het stimuleren van spirituele inzichten en ontwikkeling kan de steen ook, naar binnen gericht, zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling bevorderen.

Het helpt je om ook de donkere kanten van je persoonlijkheid te zien en te accepteren door het begrip dat er altijd een combinatie is van donker en licht, yin en yang. Merliniet helpt je om negatieve energie, blokkades en gedragspatronen uit het verleden te verminderen en hier voorbij te groeien.

Omdat de steen ook het contact met vorige levens vergemakkelijkt, is het een heel geschikte steen om negatief karma op te ruimen. Door deze eigenschappen herstelt merliniet de natuurlijke balans en helpt je evenwichtiger, sterker en gelukkiger in het leven te staan.

Fysiek bevordert de steen de doorstroming van energie door het lichaam en heeft hierdoor een positieve invloed op de bloedsomloop, het zuurstoftransport en het hart, het zenuwstelsel en de hersenen en de darmen.

Steen Gabbro Merliniet 1,5 a 2 cm

Je krijgt een soortgelijke in dezelfde kwaliteit.

 

Handsteen Merliniet

3 cm.

Je krijgt een soortgelijke, deze zijn uitverkocht 

Mooie doorboorde druppelhanger merliniet, gabbro metlinite.

Incl leren veter.

1 van deze

Mooi hart Gabbro Merliniet

7,5 cm

186 gr.

Madagaskar 

Herz Gabbro merlinit

Heart Gabbro Merlinite

 

Mooie grote bol Merliniet, ook wel Gabbro Merlinite genoemd. 

Met mooie flash delen. 

763 gr.

7,9 cm

Madagaskar 

Mooie bol Merliniet. Ook wel gabbro merliniet genoemd.

6,5 cm

497 gr.

Madagaskar