Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Super Seven

Algemene beschrijving en mogelijke werking. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillend

Super seven is een combinatie van amethyst, rookkwarts, rutiel, cacoxeniet, lepidocrosiet en goethiet in bergkristal.

Super seven heeft een sterk transformerende werking. Het bevordert persoonlijke en spirituele ontwikkeling, vergroot spirituele vaardigheden en kennis en versterkt de intuïtie.

De steen werkt als een soort van antenne voor energie en maakt een brug tussen jou en je gidsen en lichtwezens, andere werelden en dimensies, bronnen van spirituele kennis, vorige levens en alle energieën hier op aarde.

Daarnaast opent en activeert het alle chakra's en vergroot hiermee je spirituele talenten en vaardigheden (zoals je capaciteiten als healer, helderziendheid, mediumschap, telepathie, waarzeggerij en divinatie) of brengt ze naar een volgend niveau.

Super seven kan goed gebruikt worden tijdens bijvoorbeeld een meditatie of sjamanistische reis of een andere toestand waarbij je open staat voor het ontvangen van kennis, inzichten en spirituele begeleiding.

Plakje gepolijst Super 7 , Cacoxenit. 

3 a 4 cm

Uitverkocht

Mooie kwaliteit donkere Super 7/ Cacoxenit.

2 a 3 cm

Mooi donker gepolijst plakje Super 7, Cacoxenit.

3,5 a 4 cm

Mooie ruwe punt Super 7, Cacoxenit. 

Doorgezaagd en zaagzijde glanzend gepolijst om de mooie laagjes te zien.

9 cm

Afzonderlijk te bestellen.

Links 62 gr.

Rechts 121 gr.

Grote ruwe punten super 7,  Cacoxenit. 

8 a 9 cm

Groot verschil in gewicht en prijs.

Prachtige bol Super 7 / Cacoxenit.

Links 7,5 cm 647 gr.

Rechts 7,8 cm 722 gr.

Mooie ruwe kristallen Super 7, Cacoxenit. 

Ca. 5 cm

80/87 en 103 gr.