Aragoniet

Info, Beschrijving

Mogelijke werking, Algemene beschrijving. Wat deze steen voor jou kan betekenen is per persoon en situatie verschillendAragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend.

Het helpt je even een pas op de plaats te doen en tot rust te komen bij overstimulatie en stress.

De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen.

Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede.

De steen biedt kracht en ondersteuning en bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline en acceptatie.

Fysiek werkt aragoniet verwarmend en krampopheffend en heeft een positieve werking op verkoudheid, calcium opname en de botten, de spijsvertering en het immuunsysteem.

Uitverkocht

Klein cluster ruwe Aragoniet 3 cm

€ 1,50
Uitverkocht

Klein cluster ruwe Aragoniet 3 cm

€ 1,50

Klein cluster Aragoniet.

Ca. 3 a 3,5 cm

B kwaliteit 

Spanje 

Mooie blauwe aragoniet, ook wel caribean calcit genoemd.

Trommelsteen

1 van deze

2 a 2,5 cm

Mooie felblauwe hanger Aragoniet. 

Ca. 2,5 cm

Incl waxkoord ( of leren veter, dan aangeven in het mededelingenveld bij bestellen)

1 van deze 3

Mooie Obelisk Caribean calcit/ blue Aragonit.

12 of 13 cm

Geslepen Obelisk Zg Caribean Calciet oftewel Blauwe Aragoniet.

Beide hebben natuurlijke oneffenheid.

Zie laatste fotos.

Links met natuurlijke inkeping 319 gr.

Rechts lijkt breuk te hebben, is natuurlijke barst. 338 gr.

Witte Aragoniet

Witte Aragoniet die eruit ziet als koraal is verbonden met de Engelendomeinen en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. De zachte lichtkracht van witte aragoniet is ongekend en zeer bijzonder en uniek, energetisch behoren ze tot de meest verheffende stenen.

Ze stralen een innerlijk licht uit wat net zo prachtig is als hun uiterlijk. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelenzang brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg. Het opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling.

Witte Aragoniet stimuleert de hypofyse en ervaringen met het Witte Licht. Het zijn kristallen van interdimensionale communicatie. Als je met de steen mediteert helpt deze je af te stemmen en telepathisch te communiceren met je Beschermengelen en andere Engelen. Dit kristal zuivert je aura en de ruimte waar hij staat, hij vult de ruimte met een hoge trilling, dus heel goed in de slaapkamer, woonkamer, praktijk of kantoor, het zuivert deze van negatieve energieën.

Dit is ook een nieuwetijdskristal