Let op! Door de maatregelen wordt nu niet vanuit Nederland verzonden. Wilt U niet zo lang wachten dan graag kiezen voor verzenden vanuit Duitsland (1,50 of 3,35 extra)

Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Gravinkristallen 

Fels 11

55767 Niederbrombach Deutschland

BTW nr. NL106270163B01 of duits btw nr. 51 861 042 139

Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht via de webwinkel bij Gravinkristallen

1. Algemeen
1.1 Door een bestelling te plaatsen via de webwinkel van Gravinkristallen gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Gravinkristallen
1.2 Gravinkristallen heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

2. Bestellen
2.1. Bestellingen kunnen binnen 24 uur per mail geannuleerd worden.

3. Prijzen
3.1 Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten.
3.2 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

4. Betalingen
4.1 Betalingen dienen plaats te vinden via ideal of soortgelijke buitenlandse betaalwijze of overboeking vooraf. Als ik op vakantie of inkoopreis ben staat deze mogelijkheid uit, om teleurstelling te voorkomen. Dit wordt dan aangegeven op de homepagina.

5. Verzending/levering
5.1 Na ontvangst van betaling aan Gravinkristallen zal uw bestelling dezelfde of de volgende dag worden aangeboden aan DHL Deutsche Post en zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd worden. Vakanties en inkoopreizen worden bovenaan de homepagina van de website duidelijk vermeld. Dan zal uw bestelde product iets later op de post gaan. Hou er rekening mee dat de bestellingen vanuit duitsland iets langer duren dan binnen nederland.
5.2 Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.
5.3 Gravinkristallen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door DHL. Bij een verzekerd pakket zijn de kosten voor verlies of beschadiging te verhalen bij DHL door Gravinkristallen, dan graag alle verpakking goed bewaren en fotos maken van de verpakking en het beschadigde product. Als u kiest voor verzending zonder tracktrace is uw eigen keuze en risico en kunnen de kosten niet worden verhaald op Gravinkristallen.
1: Bij brievenbuspost is Gravinkristallen niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging. Gravinkristallen kiest automatisch de goedkoopste optie. Dat is verzenden vanuit nederland om de 2 weken. Op de homepagina staat de nieuwste postdatum bovenaan de pagina. Wilt u uw brievenbuspost liever direct laten verzenden met pakketpost vanuit duitsland kunt u die optie kiezen op het bestelformulier. (5,95)
2: Verzenden met pakketpost is 6,95 naar nederland. Verzekerd verzenden tot 500,-met tracktrace is 10.95,- naar Nederland. U kunt zelf een keuze maken hierin bij de bestelling en is dan ook uw eigen verantwoording/ risico en keuze. U kunt ook kiezen voor pakketost vanuit nederland verzonden 1x per 2 weken. Voor 5,75. De eerstvolgende datum van verzending vanuit nederand staat op de homepagina

6. Retourbeleid / Herroepingsrecht
6.1 Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heb je een herroepingsrecht, waarbij je de mogelijkheid hebt om zonder enige verplichting, anders dan tegen vergoeding van de rechtstreekse kosten van terugzending, de ontvangen goederen te retourneren.
6.2 Na het verstrijken van deze zichttermijn wordt de koopovereenkomst bindend.
6.3 De zichttermijn van 14 dagen geldt niet voor artikelen die op verzoek of op maat worden gemaakt, hierbij is het koopcontract meteen bindend. Vervolgens moeten de desbetreffende artikelen in goede staat (onbeschadigd en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking) binnen 14 dagen worden teruggezonden.
6.5 Na ontvangst wordt het aankoop bedrag van de geretourneerde goederen binnen 14 dagen terug betaald. De (indien betaalde) verzendkosten zullen niet worden geretourneerd.

7.0 Gebrekkig product
7.1 Gravinkristallen verplicht de klant om de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen 24 uur per e-mail te melden.
7.2 Indien u wilt retourneren vanwege gebreken aan het product, dient u contact op te nemen middels de website van Gravinkristallen. Vermeld u duidelijk wat de gebreken zijn en maak eventueel foto's. Gravinkristallen laat altijd alle verkochte producten op de website staan totdat ze zijn ontvangen. U kunt dan nog nakijken of u inderdaad het bestelde kristal heeft ontvangen.

8.0 Aansprakelijkheid
8.1 De kleur van afbeeldingen van producten op onze website kan iets afwijken. Te alle tijde wordt getracht de werkelijke kleur zo nauwkeurig mogelijk te benaderen. Gravinkristallen zet de kristallen op hun mooist op de foto en gebruikt hiervoor geen trucage. Gravinkristallen laat ook zien als er een lelijk deel aan zit. Een gebrek, vooral bij geslepen stenen, zal genoemd en/of gefotografeerd worden.

Toepasselijk recht
9.1 Wij herroepen ons op het Nederlands Recht. en het duitse Datenschutz
9.2 Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per email via de website van Gravinkristallen.
Uiterlijk binnen 2 werkdagen zullen wij op uw klacht reageren.

10. Privacy
10.1 Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens in ons klantenbestand en deze niet aan derden verstrekken. Zie ook de Datenschutz verklaring.

Klachten & Vragen

Mocht u niet tevreden zijn over een levering of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op de volgende wijzen:

Telefonisch: 0031 6-53676513
Schriftelijk per post: Gravinkristallen Fels 11 55767 Niederbrombach Deutschland
Schriftelijk per e-mail: gravinkristallen@gmail.com

 

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen
  • Gespreid Betalen
  • [PLEASE ADJUST ABOVE AND BELOW IN ACCORDANCE WITH THE PAYMENT METHODS USED]

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.