Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Gravinkristallen 

Andringastate 48

8926 LR Leeuwarden 

BTW nr. NL106270163B01

Deze voorwaarden zijn van toepassing op artikelen gekocht via de webwinkel bij Gravinkristallen

1. Algemeen
1.1 Door een bestelling te plaatsen via de webwinkel van Gravinkristallen gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Gravinkristallen
1.2 Gravinkristallen heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

2. Bestellen
2.1. Bestellingen kunnen binnen 24 uur per mail geannuleerd worden.

3. Prijzen
3.1 Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten.
3.2 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

4. Betalingen
4.1 Betalingen dienen plaats te vinden via ideal of soortgelijke buitenlandse betaalwijze of overboeking vooraf. Als ik op vakantie of inkoopreis ben staat deze mogelijkheid uit, om teleurstelling te voorkomen. Dit wordt dan aangegeven op de homepagina.

5. Verzending/levering
5.1 Na ontvangst van betaling aan Gravinkristallen zal uw bestelling dezelfde of de volgende dag worden aangeboden aan DHL en zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd worden. Vakanties en inkoopreizen worden bovenaan de homepagina van de website duidelijk vermeld. Dan zal uw bestelde product iets later op de post gaan.
5.2 Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.
5.3 Gravinkristallen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door DHL. Bij een verzekerd pakket zijn de kosten voor verlies of beschadiging te verhalen bij DHL door Gravinkristallen, dan alle verpakkingen goed bewaren en fotos maken.
1: Bij brievenbuspost is Gravinkristallen niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging. Gravinkristallen kiest automatisch de goedkoopste optie. Wilt u liever verzenden met tracktrace of verzekeren dan gelden andere tarieven en kan u dat kenbaar maken in een mail vooraf zodat gravinkristallen de prijs aan kan passen van het gekozen product op de website.
2: Verzenden met tracktrace is 5,75 binnen nederland. Verzekerd verzenden tot 500,-met tracktrace is 7,25 met DHL binnen Nederland. U kunt zelf een keuze maken hierin bij de bestelling en is dan ook uw eigen verantwoording en keuze.

6. Retourbeleid / Herroepingsrecht
6.1 Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heb je een herroepingsrecht, waarbij je de mogelijkheid hebt om zonder enige verplichting, anders dan tegen vergoeding van de rechtstreekse kosten van terugzending, de ontvangen goederen te retourneren.
6.2 Na het verstrijken van deze zichttermijn wordt de koopovereenkomst bindend.
6.3 De zichttermijn van 14 dagen geldt niet voor artikelen die op verzoek of op maat worden gemaakt, hierbij is het koopcontract meteen bindend. Vervolgens moeten de desbetreffende artikelen in goede staat (onbeschadigd en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking) binnen 14 dagen worden teruggezonden.
6.5 Na ontvangst wordt het aankoop bedrag van de geretourneerde goederen binnen 14 dagen terug betaald. De (indien betaalde) verzendkosten zullen niet worden geretourneerd.

7.0 Gebrekkig product
7.1 Gravinkristallen verplicht de klant om de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen 24 uur per e-mail te melden.
7.2 Indien u wilt retourneren vanwege gebreken aan het product, dient u contact op te nemen middels de website van Gravinkristallen. Vermeld u duidelijk wat de gebreken zijn en maak eventueel foto's. Gravinkristallen laat altijd alle verkochte producten op de website staan totdat ze zijn ontvangen. U kunt dan nog nakijken of u inderdaad het bestelde kristal heeft ontvangen.

8.0 Aansprakelijkheid
8.1 De kleur van afbeeldingen van producten op onze website kan iets afwijken. Te alle tijde wordt getracht de werkelijke kleur zo nauwkeurig mogelijk te benaderen. Gravinkristallen zet de kristallen op hun mooist op de foto en gebruikt hiervoor geen trucage. Gravinkristallen laat ook zien als er een lelijk deel aan zit. Een gebrek, vooral bij geslepen stenen, zal genoemd en/of gefotografeerd worden.

Toepasselijk recht
9.1 Wij herroepen ons op het Nederlands Recht.
9.2 Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over een product en/of dienst. Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per email via de website van Gravinkristallen.
Uiterlijk binnen 2 werkdagen zullen wij op uw klacht reageren.

10. Privacy
10.1 Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens in ons klantenbestand en deze niet aan derden verstrekken.

Klachten & Vragen

Mocht u niet tevreden zijn over een levering of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen op de volgende wijzen:

Telefonisch: 06-53676513
Schriftelijk per post: Gravinkristallen Andringastste 48 8926 LR Leeuwarden
Schriftelijk per e-mail: gravinkristallen @gmail.com