Amfiboolkwarts Auravlam

Dit zijn Lemurische kristallen met rode, witte, gele en grijs paarse insluitstels. In lagen of fantomen in het kristal te zien.

Amfiboolkwarts helpt je inzicht te krijgen, vooral op het derde oog en stemt je af op de wijsheid van de universele geest, zodat je een onthechtere visie op leven en evolutie krijgt. Met een blik in zijn diepten ga je naar een ruimte van diepe universele liefde en wordt je geholpen altijd vanuit een plaats van liefde te handelen.

De fantomen en inclusies binnen dit kristal hebben verschillende eigenschappen, sommige stabiliseren en beschermen, andere aarden en lossen negativiteit op. De witte zwemen openen het innerlijke oor en de gele, perzikkleurige limoniet beschermt tegen occulte aanvallen of geestelijke invloed, zodat deze steen een nuttige metgezel op spirituele reizen is. De fantomen die de vele levens van de ziel symboliseren nemen je mee op reis door multidimensies. Ze doorbreken oude patronen en helpen weer contact met oude wijsheid te krijgen. Het is een fantastische steen die energieën naar de hoogst mogelijk verschuift en voor samenwerking en harmonie zorgt.

 

Uitverkocht

Punt ruw Amfiboolkwarts

4 cm

18 gr

Grote punt ruwe Amfiboolkwarts

185 gr

10 cm

Ruwe punt Amfiboolkwarts, InKijk kristal 

67 gr

Mooie natuuijke punt Amfiboolkwarts, ook wel auravlam genoemd. 

5 cm

29 gr.