Over ons

Hallo, ik ben Irma de Graaf en heb altijd al een fascinatie voor kristallen gehad en toen we er 25 jaar geleden per toeval op vakantie achterkwamen dat je ze zelf ook kan en mag zoeken in Duitsland, was het hek van de dam (of de slagboom van de groeve :-) Sindsdien gingen we met het hele gezin (en inmiddels ook met aanhang) een paar keer per jaar naar de groeve voor een heel weekend 'stenen hakken'. En ondertussen woon ik hier zelfs😃. 

Via via kwam ik daar ook in contact met verzamelaars en mensen die konden bemiddelen in aanschaf van kristallen en stenen. Zodoende kon ik bijzondere kristallen aanschaffen voor een goede prijs. 

Mijn volwassen dochter Lisanne 'ziet' en voelt de energie van de kristallen zodoende weet ik ook altijd zeker dat ik de juiste kristallen koop met mooie en goede energieën. Zelf voel ik het ook steeds beter aan en als ik alleen ga inkopen blijk ik toch ook vaak intuïtief het juiste aan te schaffen.

Mijn doel is om zoveel mogelijk soorten kristallen, geslepen en ruwe stukken aan te bieden voor een leuke prijs, zodat ook mensen met een kleine portemonnee kristallen kunnen aanschaffen.

Op de website staan de algemene beschrijvingen van de stenen/ kristallen, wat de steen voor jou kan doen is volledig persoonsafhankelijk en hoe jij je op dat moment voelt, hou niet teveel vast aan de algemene beschrijving/werking. Ik adviseer dan ook intuïtief een steen uit te zoeken en daarna pas te kijken wat de mogelijke werking kan zijn. Vaak pak je dan precies wat je nodig hebt op dat moment. 

Ook bied ik veel nieuwetijdskristallen aan, met hoge energie/ vibratie, elk met hun eigen specifieke eigenschappen, deze zijn vaak een stuk duurder, maar ook deze kan ik voor een acceptabele prijs aanbieden. 

Want juist de nieuwetijdskristallen zijn bedoeld voor iedereen! En mag niet afhankelijk zijn van hoe groot je portemonnee is.

Vanaf juli 2019 ben ik, Irma met de winkel/ webshop verhuisd naar Duitsland. Ik blijf gewoon verzenden naar Nederland. Ook wordt er voor via post.nl vanuit Nederland verzonden om de 3 weken. Dat kun je zelf kiezen op de website bij bestellen. Bestellingen vanuit duitsland verzonden zullen wel iets langer onderweg zijn. Meestal is het 2 a 3 dagen zodra het door mij bij het pakketpunt is afgeleverd.

Je bent natuurlijk ook welkom in mijn stenenkelder. Fels 11 Niederbrombach. (9 km van Idar Oberstein)

Voor zoektips en andere vragen over leuke uitjes is in deze omgeving kan je me altijd mailen en heb sinds kort een aparte pagina daarvoor aangemaakt op de website. Wordt nog aangevuld.-

Irma met zoon Milan bollen uitzoeken op de mineralmarket St. Marie aux mines.

Lisanne (boven) op de mega mineralenbeurs in Sainte Marie aux mines (elzas F)

Irma en Lisanne