Over ons

Hallo, ik ben Irma de Graaf en heb altijd al een fascinatie voor kristallen gehad en toen we er 15 jaar geleden per toeval op vakantie achterkwamen dat je ze zelf ook kan en mag zoeken in Duitsland, was het hek van de dam (of de slagboom van de groeve :-) Sindsdien gaan we met het hele gezin (en inmiddels ook met aanhang) een paar keer per jaar naar de groeve voor een heel weekend 'stenen hakken'.

Via via kwam ik daar ook in contact met verzamelaars en mensen die konden bemiddelen in aanschaf van kristallen en stenen. Zodoende kon en kan ik bijzondere kristallen aanschaffen voor een goede prijs. 

Mijn volwassen dochter Lisanne 'ziet' en voelt de energie van de kristallen zodoende weet ik ook altijd zeker dat ik de juiste kristallen koop met mooie en goede energieën. Zelf voel ik de energie ook steeds beter aan en als ik alleen ga inkopen blijk ik toch ook vaak intuïtief het juiste aan te schaffen.

Mijn doel is om zoveel mogelijk soorten kristallen, geslepen en ruwe stukken aan te bieden voor een leuke prijs, zodat ook mensen met een kleine portemonnee kristallen kunnen aanschaffen.

Ook bied ik veel nieuwetijdskristallen aan, met hoge energie/ vibratie, elk met hun eigen specifieke eigenschappen, deze zijn een stuk duurder, maar ook deze kan ik gelukkig aanbieden onder het gemiddelde.

Want juist de nieuwetijdskristallen zijn bedoeld voor iedereen! En mag niet afhankelijk zijn van hoe groot je portemonnee is.