Amethist Vera Cruz

Vera Cruz is amethist met een zeer hoge vibratie die is afgestemd op de violette vlam van transformatie. Deze steen zuivert, vooral op spiritueel niveau.

Vera Cruz amethist vermindert hoofdpijn, stress, blauwe plekken en zwellingen. Deze steen verbetert ook de nachtrust en is nuttig bij gehoorproblemen en verslavingen.
Het geeft lichamelijke en geestelijke reiniging.

Vera Cruz amethist is een perfecte kwarts om mee te mediteren. Door zijn zeer hoge frequenties bereikt hij meerdere niveau’s. Het helpt je om tijdens meditatie een gevoel van vrede en rust te vinden.

Vera Cruz Amethist brengt  je meteen in een bètaritme wat de meditatie, de trance en spiritueel reizen bevordert. Het stimuleert de profetische vermogens, helpt paranormale gaven te openen. Een krachtig instrument voor sjamanisme op hoog niveau. Op de zielensterchakra heeft hij toegang tot de vibratieniveaus waar zielen elkaar ontmoeten en versmelten. Hij activeert en reinigt alle chakra’s, vooral de bovenste. Helpt bij het begrijpen van verslavingen en helpt deze te doorbreken en helpt onvoorwaardelijk lief te hebben en de andere ziel zijn eigen reis te laten maken. Eigenlijk zijn het de lemurische lasertjes onder de Amethisten. Lasers zijn bijzondere kristallen die taps toe lopen en werden gebruikt als instrumenten in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs.

Ze helpen je bij het transformeren van alles wat nog niet in balans is omdat ze werken met de etherische blauwdruk en verfijnd DNA voor diepe interdimensionale cellulaire healing.